In vizita la Centrul de copii Ciresarii, Ploiesti

Ca si anul trecut, elevii clasei a VIII-a A si a V-a A au fost astazi in vizita la Centrul de primire în regim de urgenţă „Cireşarii”, Ploieşti.

Sub coordonarea doamnelor profesoare Eugenia Baciu si Cerassela Anghel, elevii şi-au propus să ducă daruri şi să ofere un scurt program artistic copiilor orfani de la Casa de copii „Cireşarii”. Activitatea a purtat numele „Dar din dar se face rai” şi a putut fi organizată graţie unor părinţi inimoşi care au însoţit şi sprijinit iniţiativa caritabilă a copiilor.

Elevii au pregătit un scurt program artistic cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, au dăruit cadouri copiilor de la Casa de Copii „Cireșarii”, Ploiești. De asemenea, activitate a avut scop caritabil, vizând să-i înveţe pe copii să dăruiască, să se implice activ în viaţa comunităţii locale.

Cu această ocazie, s-au donat diverse materiale educative şi alte resurse pentru a fi folosite în ajutorarea copiilor de la centru.

La activitate au participat alături de elevi, diriginţi, și o fostă elevă a școlii, Pascu Andreea, dar și părinţi ai elevilor care au însoţit grupul până la Centrul educativ „Cireșarii” din Str. Rariștei, Ploiești, Malu Roșu.

Cadouri de la „ciresari„:

A consemnat

Prof. Eugenia Baciu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: