Ziua Editurii Arthur sarbatorita in scoala noastra

In cadrul manifestarilor inchinate Editurii Arthur astazi, 18 noiembrie 2015, a avut loc la noi in scoala cateva manifestari culturale la care au participat elevii ai scolii noastre. Activitatea a fost coordonata de dl. Matei Sanmihaian. In cadrul acestor manifestari se numara:

  • intalnirea cu Adina Popescu, autoarea romanului O istorie secreta a tarii vampirilor.Cartea pricoliciului;
  • concursul Duelul rimelor prin care elevii au putut propune fie un poem scris de un autor clasic sau contemporan pe care să-l recite într-un stil propriu, fie versuri originale, compuse de ei care să vorbească despre cărți sau care să încurajeze lectura;
  • targ de carte.

Iata si cateva imagini de la activitatea desfasurata astazi:

A consemnat,

Prof. Eugenia Baciu

Iata si prezentarea editurii si a evenimentului realizata de coordonatorul proiectului, dl. Gabriel Ochea.

Arthur la tine în școală

Da, autorii trăiesc!, poveștile sunt niște organisme vii, iar cărțile trebuie sărbătorite în fiecare zi. De aceea vrem să-i ajutăm pe elevii de la școala dumneavoastră să se bucure de lectură așa cum n-au mai făcut-o, poate, niciodată.

Editura Arthur dorește să vă încânte elevii cu o serie de evenimente care să-i destindă sau să-i pregătească pentru aventurile literare de care sperăm că vor avea parte în perioada următoare. Cu acest gând și cu abordări care să-i facă pe copii să se împrietenească cu literatura în mod real, vă propunem să le dați elevilor dumneavoastră ocazia să se întâlnească cu un autor contemporan, să participe la un atelier de scriere creativă, să propună lucrări pentru o revistă literară care le este dedicată sau să se dueleze în rime.

Totodată dorim să organizăm și o expoziție cu vânzare, cu acest prilej le oferim copiilor din școala dumneavoastră posibilitatea de a achiziționa cărțile noastre la un preț mai mult decât tentant, fiecare elev beneficiind de un voucher cu valoare fixa de 10 lei, care poate fi folosit pentru achiziția de carte în ziua expoziției.

Intenționăm să organizăm și o tombolă, la fiecare două luni, cu premii deosebite și/sau premii-surpriză. Prima extragere va avea loc pe data de 1 Decembrie 2015.

Unitățile școlare care vor participa la acest proiect vor beneficia de donații/sponsorizări din partea Grupului Editorial ART constând în cărți.

Perioada de timp în care ne gândim să organizăm acest eveniment cultural este 18.11.2015.

În speranța că am reușit să vă captăm interesul pentru acest proiect, așteptăm un răspuns  din partea dumenavoastră.

Gabriel Ochea

Coordonator proiect

0751 233 936

gabriel.ochea@editura-art.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: