Bine ati revenit din vacanta! Clubul de lectura „Arca lui Noe” va asteapta!

Dragi membri ai clubului de lectura,

Ne bucurăm să vă regăsim la începutul acestui nou an şcolar şi sperăm ca entuziasmul dumneavoastră pentru literatura a rămas neschimbat. Tocmai de aceea vă invităm să vă reluaţi activitatea în cadrul Clubului de lectură, atât la clasă, cât şi pe site. Nu uitaţi, cei mai activi membrii şi cele mai active cluburi din cadrul site-ului www.eucitesc.ro vor fi premiaţi!

Ne face plăcere să vă anunţăm că a fost aleasă cartea lunii septembrie: Marele Nate. Lovitură după lovitură!, cel de-al doilea volum al acestei amuzante serii scrise de Lincoln Peirce.

După cum ne-a obişnuit, şi în acest volum Nate trece prin o mulţime de întâmplări amuzante. De la referatul pe care trebuie să-l facă împreună cu o colegă nesuferită pentru ora de istorie şi până la meciul de fleeceball pe care echipa lui e cât pe ce să-l piardă.

Fiind un puşti grozav, Nate reuşeşte totuşi să iasă din toate încurcăturile şi să înveţe o lecţie despre munca în echipă. Fiţi siguri că umorul autorului Lincoln Peirce rămâne la fel de proaspăt, iar aventurile pe care le descrie sunt cel puţin la fel de amuzante ca cele din primul volum, Marele Nate. Întâiul între puşti.

Comenzile pentru carti le vom face dupa 17 septembrie.

Va astept cu drag,

Prof. Eugenia Baciu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: