4 iunie- Ziua Scolii „Nicolae Iorga”

Ziua de 4 iunie a reprezentat un moment special pentru cadrele didactice si elevii Scolii „Nicolae Iorga”, deoarece a insemnat sarbatorirea zilei scolii printr-un program artistic variat, activitati recreativ-educative care a implicat o buna colaborare profesori-elevi.

Programul a debutat cu intonarea imnului national urmat de imnul scolii noastre. Doamnele director Iancu Veronica si Dimonu Daniela au urat tuturor celor prezenti „La multi ani!” felicitandu-i pentru rezultatele meritorii si imaginea pozitiva creata scolii.  Jocul dramatic al elevilor care au luat parte la punerea in scena a operei literare„Five o clock” coordonata de d-na prof. Vladescu Maria a impresionat auditoriul. Sceneta in limba engleza „Beauty and the Beast” coordonata de d-na prof. Anghel Cerassela s-a imbinat armonios cu dansurile moderne  ale elevelor de la clasele V-VII si cantecele interpretate de eleva Vladescu Teodora. Jocurile recreative din final au creat o atmosfera propice pentru jocul amical cu scop caritabil profesori-elevi organizat in finalul programului.

La multi tuturor de ziua scolii noastre!

Prof. Baciu Eugenia

D-na prof. Cerassela Anghel a inmanat diplomele de onoare acordate tuturor claselor pentru participarea la activitatea de strangere de fonduri pentru Florentina.

Suporterii de la cls. V-a A:)Multumiri!!!EB

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: